Wie zijn we?

Wie zijn we?

We zijn allen fervente spellenliefhebbers. In 2011 besloten we een spellenclub te starten. Onze roots liggen in Sinaai waar de roepnaam van de dorpelingen “de bokken” zijn. Vandaar kwam de naam van onze club “Bokkensprong”, dit is ook te zien in ons logo. Na 2 jaar breidden we onze werking uit met spelavonden in Sint-Amandsberg en Beveren. Zo spelen we nu al vele jaren 3 x per maand op 3 locaties.

De zin om zelf een evenement te starten werd steeds groter en ons 10-jarig bestaan was een geschikt moment. Zo kwam er in 2022 een eerste editie van Spelopolis op onze kalender te staan. Dat is een gezellig spelevenement voor jong en oud, zowel voor beginnende als doorwinterde spelers. 

In 2021 organiseerden we onze eerste Bokkensprongquiz. We maken rondes met heel diverse vragen binnen het thema van een spel!

Spellen blijven onze grote passie. We breiden onze collectie continu uit met de laatste nieuwigheden en dagen onszelf uit om elke maand twee van deze nieuwe spellen in de schijnwerper te plaatsen. Zo hebben we ondertussen een rijke collectie met voor ieder wat wils. Ons aanbod bestaat uit kinderspelen voor de allerkleinsten, spellen voor de hele familie en breinbrekers voor de spelexperten.

Speelse groeten!

Sander, Roy, Koen, Joeri, Els, Peter en Pascal