Dune - november 2021

Dune - november 2021

Duin: Imperium is een spel dat zich laat inspireren door elementen en personages uit de Dune erfenis, zowel de nieuwe film van Legendary Pictures als de literaire serie van Frank Herbert, Brian Herbert en Kevin J. Anderson. Dune: Imperium gebruikt deck-building om een verborgen informatie-element toe te voegen aan het worker placement mechanisme. 

Als leider van een van de Grote Huizen van de Landsraad, werpt je je banier op en rangschik je je krachten en spionnen. De oorlog komt eraan, en in het centrum van het conflict staat Arrakis - Dune, de woestijnplaneet. Versla je rivalen in de strijd, navigeer sluw door de politieke facties en verwerf kostbare The Spice Must Flow kaarten om je huis naar de overwinning te leiden!

Pascal:'Alhoewel ik geen science-fiction fan ben, sprak dit spel me onmiddelijk aan.  Prachtige vormgeving, sterk thema en eenvoudige, snel uit te leggen gameplay.  Ondertussen de film gezien, tweemaal gespeeld en nipt verloren.  Dit smaakt naar meer.  Nox spellenzolder is minder enthousiast, maar ik deel zijn mening niet. Dit is voor mij een topspel.'